Obsah

Kurzy přípravy pizzy

Typ: ostatní
Kurz přípravy pizzy, který se uskutečnil 28.4.2008 na SOU a SOŠ Přímětická, zaujal mnoho studentů. Účastníci kurzu byli seznámeni se surovinami na přípravu pizzy, správným dávkováním a zpracováním těsta a každý z nich si pod odborným vedením šéfkuchaře připravil svou vlastní pizzu. Nechyběly ani další italské speciality a informace o jejich přípravě, doplněné ukázkou ruční výroby italských těstovin spaghetti per chitarra a gnocchi . Během kurzu se žáci dozvěděli mnoho zajímavostí, např. o výrobě italského tradičního sýra parmazánu. Měli možnost ochutnat čerstvý zeleninový salát ochucený prvotřídním olivovým olejem. Kurz byl zakončen ochutnávkou italských kávových specialit.

Fotka č. 1 – příprava těsta na pizzu

Fotka č. 2 – příprava pizzy

Fotka č. 3 – sázení pizzy do pece

Fotka č. 4 – hotový výrobek


Vytvořeno: 28. 4. 2008
Poslední aktualizace: 23. 8. 2017 20:33
Autor: Správce Webu