Nesnídalová Kateřina HT 1.A
Obsah
Sommelierka z Přímětické a „Festival vůní a chutí“
Typ: ostatní
Dne 10. – 12. května jsem se v rámci odborné praxe zúčastnila Špilberk Food Festivalu. Festivalu plného gastronomických specialit od předních českých restaurací a kvalitních vín. Jako studentka oboru Hotelnictví jsem měla možnost získat bohaté zkušenosti z oboru gastronomie a jako sommelierka s prezentací vína. Nádherné prostředí hradu Špilberk, které se snoubilo se špičkovou gastronomií, všechny návštěvníky okouzlilo a získalo si je svými líbeznými vůněmi a chutěmi, které si mohli vychutnat všemi smysly a já jako začínající sommelierka jsem získala nezapomenutelné zážitky. A že jich bylo! Ochutnala jsem různé druhy a úpravy mas, jako například hovězí líčka, tatarák a mnoho dalších, měla jsem možnost ochutnat i speciality, jako jsou mušle a ústřice. Jsem ráda za takové příležitosti, jaké mi škola nabízí a těším se na další podobné zkušenosti a zážitky.
Vytvořeno: 12. 5. 2013
Poslední aktualizace: 23. 8. 2017 20:32
Poslední aktualizace: 23. 8. 2017 20:32
Autor: Správce Webu