Jedná se o vyřezávání různých motivů z ovoce a zeleniny.
Původ carvingu pochází z oblasti Asie. Mistry tohoto umění jsou obyvatelé Číny, Thajska, Japonska. Chcete-li se také takovými mistry stát, neváhejte navštívit naši školu a přihlásit se na kurz pro začátečníky. Uskuteční se ve dnech 19.6. – 20.6.2017 pod vedením Luďka Procházky, vítěze Světové kuchařské olympiády IKA v kategorii kuchařské artistiky, držitele pěti zlatých medailí ze světových kuchařských výstav. Je autorem odborných publikací pro Carving, sám se podílí na vývoji nářadí pro vyřezávání.
Přesně takovými mistry se stali i naši žáci, kteří tento kurz absolvovali v minulém roce. Někteří se tomuto směru věnují dodnes a nosí nám kouzelné výrobky, kterými se pak škola prezentuje na různých školních i mimoškolních akcích.
Co vám tedy kurz může nabídnout? Pomůže vám rozšířit gastronomické obzory, získat nové praktické dovednosti, které můžete využít jak na školních akcích či rodinných oslavách, nebo si můžete vyřezávat jen tak pro radost.
Po ukončení tohoto kurzu získá každý účastník ÚČASTNICKÝ LIST, případně certifikát Carvigové akademie.
Těšíme se na vás, veškeré dotazy rádi zodpovíme.
Věra Kuchařová